Home
Algemene info
Onze omgeving
Het weer
Bereikbaarheid
Prijs & Service
Contactformulier
Fotoalbum
Beschikbaarheid
Gastenboek
Links
Sitemap

  

Casa Aguila

 

Casa Aguila bevindt zich aan de rand van natuurpark Sierra de Tejada en Almijara, vlakbij de 3 Spaanse witte dorpjes Cómpeta, Canillas de Albaida en Archez, aan de Costa del Sol in Andalucia op nog geen uur afstand van het vliegveld van Malaga.  

Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken met afwasmachine en wasmachine, nieuw verwarmd zwembad sinds 2012, nieuw zwembad terras in 2011 met extra bar, douche en WC en grote terrassen biedt Casa Aguila ruimte aan 6 personen.

Casa Aguila kan worden gehuurd per week van zaterdag tot zaterdag. 

 

 

 

De locatie is uitermate geschikt om natuurwandelingen te ondernemen in het natuurpark Sierra de Tejada, dat nog geen 15 min. lopen is. Afstand tot het strand en grote winkelcentra is 30 min. rijden, Granada 1.5 uur, Malaga 1 uur, Sevilla 3 uur, Gibraltar 2.5 uur.

 

Geniet van prachtige uitzichten, mooie zonsondergangen vanaf het ruime terras of het 8 x 4 meter zwembad.

 

 De keuken is modern ingericht met een 4-pits gaskookplaat,  oven, magnetron, koelkast en vriezer, koffiezetapparaat, afwasmachine, wasmachine enz.

In de huiskamer bevindt zich een flatscreen HD TV met satellieten ontvanger, DVD speler, stereo installatie met CD speler en een open haard.

 

 

 

De weg naar Casa Aguila is voor de laatste km onverhard, een zandpad dat door de olijfboomgaard slingert.

 

's Winters kan het zandpad wat kuilen bevatten, wij raden aan om in de wintermaanden (nov-feb) een 4WD auto te huren die niet te laag boven de grond ligt.

 Wij hopen dat jullie alle informatie over ons huis hier kunnen vinden.

 Trudie en Benno Oderkerk

 

 

 

 

 

Top